Sastāvdaļas vienai porcijai:
- Pankūkām:
- 100 g miltu
- 250 ml piena
- 2 olas
- Sāls, cukurs
- Pildījumam:
- 100 g Brī siera (sagriezta šķēlēs)
- 100 g melleņu
Ieteikums pasniegt ar zaļajiem lapu salātiem.
Pagatavošana:
Aptuvenais gatavošanas laiks ir 20 minūtes.
- Miltus, olas un pienu kārtīgi samaisa. Pēc garšas pievieno sāli un cukuru. Mīklai var pievienot smalki sakapātus zaļumus, ja ir vēlme.
- Panna tiek uzkarsēta un tajā cep pankūku no vienas puses.
- Pankūku apgriež riņķī. Kad pankūka ir apgriezta rinķī uz tās uzliek siera škēli, vairākas ogas un pankūku saloka.
- Tad pankūku turpina cept līdz pankūka ir skaisti brūna un siers iekšā ir pakusis.
- Pasniedz uzreiz, kā tiek noņemta no pannas, kamēr siers vēl ir mīksts.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru