sestdiena, 2021. gada 9. janvāris

Šokolādes biezputra

 

Šokolādes biezputra

Sastāvdaļas vienai porcijai:

  •  krūze rudzu pārslu
  •  krūzes lauku piena
  •  prāvas tējk. kakao pulvera
  •  tējkarote cukura
  •  šokolāde - daudzums pēc izvēles

Pagatavošana:
Aptuvenais pagatavošanas laiks ir 15 minūtes.

  1. Katlā ielej divas krūzes piena, uzsilda pienu un tad pieber 4 tējkarotes cukura un 2 tējkarotes īsto kakao pulveri (rūgto).
  2. Tad to visu uzsilda, līdz kakao pulveris pilnībā ir izšķīdis. 
  3. Pieber šajā brīdī klāt rudzu pārslas un vāra līdz kļūst visas sastāvdaļas par biezputru! Putru liek sķīvī un uzrīvē tai virsū šokolādi, samaisa, lai šokolāde izkustu.
  4. Ēst var bez citām piedevām. Gadījumā, ja ir par saldu, tad var piešaut klāt skābo krējumu. 
Lai labi garšo!

1 komentārs: