Kafija ar kanēli un pienu šo procesu padara nedaudz veselīgāku. Pirmkārt, melna kafija vienmēr būs kaitīgāka, jo tiek kairinātas aknas, taču lietojot kafiju ar pienu un cukuru aknu kairinājums nebūs tik spēcīgs. Papildus lietojot kanēli kā garšvielu var iegūt patīkamu un gardu dzērienu. Kanēlim piemīt ārstnieciskas īpašības, tas pasargā organismu no baktērijām. Kafija ar kanēli un pienu rada patīkamu Ziemassvētku noskaņu kā arī ik dienas kafijas dzeršanu padara daudz interesantāku ar pavisam citu garšu.
Kad es cilvēkiem jautāju vai esat dzēruši pienu ar kafiju un kanēli, viņi parasti atbild - nē ar kanēli nav mēģināts, bet kafiju ar pienu dzeru. Taču viņi neieklausās manos vārdos, atšķirība ir tā, ka es jautāju vai dzerat pienu ar kafiju, bet viņi atbild, ka dzer kafiju ar pienu. Jūs jautāsiet, kur ir atšķirība? Mēģiniet iztēloties apmainot šo abu šķidrumu proporciju un iespējams Jūs sapratīsiet par ko es runāju. Piens ar kafiju garšo savādāk kā kafija ar pienu.
Dzer kafiju no rīta un ļauj organismam pamosties, taču pirms kafijas dzeršanas iesaku izdzert vismaz vienu glāzi ūdens, jo kafija tukšā dūšā kairina kunģi.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru