pirmdiena, 2010. gada 18. janvāris

Youtube.com video tavā mājaslapā

video ar youtube.com Ar youtube.com palīdzību ir iespējams ievietot daudz un dažādus video Jūsu mājaslapā. Jūs variet ievietot, kādu konkrētu video, taču pastāv tāda iespēja, ka var ievietot HTML kodu savā mājaslapā un, tad video mainās atkarībā pēc norādītajiem uzstādījumiem, kurus var norādīt youtube.com mājaslapā. Tādā veidā ir iespējams informēt mājaslapas apmeklētājus, piemēram, par jaunumiem mūzikā vai kādā citā nozarē.
Lai tiktu pie solītā HTML koda, ko pēc tam ievietot mājaslapā, ir jādodās uz pašu youtube.com, lai veiktu nepieciešamos uzstādījumus.

Vieta, kur veic atbilstošos uzstādījumus ir šeit -> Youtube.com
Video mājaslapā būs iespējams ievietot horizontālā vai vertikālā stāvoklī. Kā arī varēsiet izvēlēties, pēc kāda kritērija tiks attēloti video no youtube.com.
Ir četri kritēriji kurus varēsiet izvēlēties:

1) Visvairāk skatītākie video
2) Visvairāk vērtētākie video
3) Jaunākie video
4) Pēdējie pievienotie video

Lai tiktu attēloti tieši vajadzīgie video Jūsu mājaslapā, tad youtube.com piedāvā noradīt atslēgas vārdus. Tas nozīmē, ka lietotājam nonākot Jūsu mājaslapā ar konkrēto atslēgas vārdu, tam tiks atlasīts no youtube.com tie video, kuriem ir konkrētais atslēgas vārds. Tādā veidā variet ierobežot tieši tos video, kuri ir atbilstoši Jūsu mājaslapai.

Kad uzstādījumi ir pabeigti, tad spiežam pogu show code un iegūto HTML kodu ievietojam mājaslapā, tajā vietā, kur vēlamies redzēt šos video.


youtube.com
Lasam vairāk par youtube:

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru