sestdiena, 2010. gada 16. janvāris

Alertpay tagad piedāvā naudu pārskaitīt uz bankas kontu

alertpay bankas kontsVēl pirms gada, kad biju reģistrējies Alertpay, man netika piedāvāta iespēja pārskaitīt naudu no Alertpay konta uz bankas kontu. Taču šodien ielogojoties Alertpay mājaslapā biju diezgan pārsteigts, ka tagad Alertpay piedāvā pārskaitīt naudu no alertpay konta uz bankas kontu. Šis pakalpojums izmaksā 5 $ un nauda tiek pārskaitīta 2-4 darbadienu laikā.

Tākā Alertpay pirms gada vēl nepiedāvāja šādu iespēju, tad es biju nolēmis izmantot PayPal. Un visticamāk, ka daudzi cilvēki rīkojās līdzīgi. Alertpay visticamāk saprata, ka kaut kas ir jāmaina. Bet visticamāk, ka turpināšu izmantot PayPal, lai gan dažkārt nākas arī izmantot Alertpay.

Vismaz ir atrisināta problēma, kā izņemt naudu no Alertpay. Nav jau tā, ka pirms tam nevarēja izņemt naudu no Alertpay, taču tas bija sarežģīti. Naudu varēja izņemt tikai ar čeku, un kad čeks atnāca bija jāiet uz banku. Nu katrā ziņā liels laika patēriņa process, kā rezultatā jāmaksā bankai par darbu un Alerpay komisijas maksa. Taču tagad par to vairs nav jāuztraucās un Alertpay nu ir līdzvērtīgs PayPal, lai gan PayPal, protams, ir populāraks par Alertpay.

alertpay credit card


5 komentāri:

  1. Esmu sakrājusi jau 1000$, bet nav īsti skaidrs ko tālāk darīt, jo visi riņķī ir neprašas. Varbūt kāds var analfabētiķiem palīdzēt!!!

    AtbildētDzēst
  2. Ir problēma ar naudas izņemšanu no Alertpay? Ja tā, tad ieejot Alertpay mājaslapā spiežam withdraw -> Credit Card -> Pie Card number ievadam konta nummuru, pie expiration date, ievadam kartes derīguma termiņu, un pie verification code ir jāievada 4 cipari, kas atrodās uz kredītkartes aizmugurējās puses. Pēdējā pievienotā attēlā, šajā rakstā tie pēdējie cipari, kas jaievada ir parādīti.

    AtbildētDzēst
  3. nu okai, un kas tālāk?

    AtbildētDzēst
  4. http://fortune4rich.blogspot.com/2011/02/club-asteria-lv.html izlasi šo un sāc pelnīt, tieši te Alertpay konts noderēs ;)
    Paldies par rakstu, prieks, ka tagad var viegli pārskaitīt uz karti :))

    AtbildētDzēst
  5. vaitad pie card nr ir jaievada konta nr nevis kartes nr?

    AtbildētDzēst